Testimoni Aromatic Body Massage Oil Gondang Emas

Produk ni kurang glamor di online tapi best seller utk pasaran offline. bau dia sangat mendamaikan dan menenangkan. kepanasan nya pun sesuai dengan kulit kita dan tempoh nya lama. kurang mendapat sambutan di internet sebab kita takleh nak bagi tester. Lepas tu minyak urut ni, selalunya makcik2, pakcik2 punya must buy item. Orang2 muda mana layan sangat. hehe. Rugi tak memilikinya sebab produk ni bes sangat. ni nak bagi sikit testimoni yang ada.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *